Turism Dentar

Turismul dentar devine pe zi ce trece un fenomen tot mai răspîndit. Republica Moldova a ajuns să fie în ultimii ani o destinație cautată și apreciată pentru tratamentele dentare. Industria stomatologică de la noi din țară este bine dezvoltată, cu clinici, printre care și Dr. Samson Dental Studio , echipate la standarde europene. Calitatea actului medical este foarte ridicată, indiferent de tipul serviciului prestat. Fiind o clinică specializată pe turism dentar , noi cei de la Dr. Samson Dental Studio ne străduim să tratăm cu mult respect și profesionalism fiecare cerință a pacienților noștri, pentru a-i face să se simtă confortabil și în siguranță pe toată durata șederii lor în țară. Am fost impulsionați în crearea acestui proiect de turism dentar de către pacienții noștri străini, ce au plecat fericiți și pe deplin mulțumiți și ne-au susținut permanent prin recomandări continue. Mulțumită lor putem acum să oferim serviciile noastre și altor pacienți din afara granițelor Republicii Moldova. Motivele principale pentru care pacienții din afara ne prefera sunt calitatea și gama largă a serviciilor, raportul foarte bun calitate/ pret, disponibilitatea personalului, capacitatea lingvistică foarte variată și promptitutudinea interacționării.

Dr. Samson Dental Studio vine în întîmpinarea pacienților din afara țării oferind soluțiile cele mai eficiente în funcție de necesitățile pacienților organizate într-un concept unic bazat pe un sistem integrat de servicii stomatologice:

  • servicii și tratamente de cea mai înalta calitate în conformitate cu standardele europene;
  • toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuală;
  • o echipă de oameni de încredere, alcătuită din medici specialiști în toate ramurile stomatologiei moderne;
  • o echipă de tehnicieni dentari disponibili în orice secundă;
  • cele mai scurte perioade de tratament la cele mai mici prețuri.

7 PAșI SIMPLI PENTRU ZîMBETUL DUMNEAVOASTRă PERFECT PRIN PROGRAMUL DE TURISM DENTAR

1. ContactațiDr. Samson Dental Studio

Puteți să ne contactați prin telefon: +37369321793 sau email: stelutzas@gmail.com

2. Calcul estimativ

Vă rugăm să transmiteți o radiografie panoramică împreună cu așteptările dumneavoastră legate de planul de tratament. Veți primi propunerea privind planul de tratament pentru perioada de turism dentar, prețul acestuia și estimarea perioadei de tratament. Așteptăm acordul dumneavoastră și stabilirea programării.

3. Cazarea dumneavoastră în perioada programului de turism dentar

Dr. Samson Dental Studio dispune de spații de cazare în centru istoric al Chișinăului.

4. Oferim traducător

Veți avea parte de un traducător specializat în terminologia dentară și capabil să explice orice procedură la un nivel simplu de înțeles.

5. Bun venit la Chișinău

Transferul aeroport-clinică-aeroport este asigurat fără costuri suplimentare. Veți fi așteptați de un reprezentant Dr. Samson Dental Studio la aeroport.

Aveți acum ocazia să revedeți Chișinăul, un oraș altfel decît vi-l imaginați, puteți vizita atît obiective culturale cît și puncte de agrement si distractie, vinării.

6. Asigurăm garanția lucrărilor noastre

Tratamentele noastre sunt asigurate de garanția bunei execuții, toate materialele sunt avizate în UE iar implantele dispun de proveniență și pașaport implantar.

7. La finalul vacanței dumneavoastră veți avea un zîmbet perfect.

Puteţi primi informaţii detaliate şi să vă programaţi la consultaţie, apelînd la numerele de telefon 069 321 793

Dr. SAMSON Dental Studio – stomatologie Chisinau