Protetica dentara

Protetica dentară

Clinica din Chișinău DR.Samson Dental Studio realizează protezarea dinților cu folosirea tehnologiilor stomatologice de ultimă generație.

Dr. Samson Dental Studio vă oferă soluţii moderne de protezare, lucrări executate conform standardelor europene, cu materiale de cea mai bună calitate.

Digital Smile

Digital Smile sau tehnologia „zambetului digital”, permite o scanare a dentitiei pacientului si in functie de o serie de detalii ale danturii, de fizionomia pacientului, trasaturile fetei creeaza o simulare a viitoarei danturi in armonie cu toate particularitatile pacientului. Propunerea generata de soft este discutata si ajustata de medic, impreuna cu pacientul. Poti avea o serie de interactiuni cu aparatul, care poate determina cit de tociti si abrazati sunt dintii pacientului, in comparatie cu dimensiunile initiale, poti hotari cat de lungi ii faci.

Amprenta Digitala

Acum pacientii clinicii noastre pot spune adio amprentei clasice, senzatiilor de disconfort si de voma. Datorita noilor tehnologii digitale putem obtine amprenta arcadelor dentare in conditii rapide, usoare si precise atit pentru pacient cit si pentru doctor.

Tehnologia CAD CAM

Coroane intr-o zi

Coroanele dentare se utilizeaza pentru a restabili functia estetica a dintilor afectati prin pierderea de structura dentara sau pentru protezarea implanturilor dentare. Coroanele dentare pot fi fabricate din ceramica avind la baza un component din metal ( coroana metalo-ceramica ) , zirconiu ( coroana zirconiu ) sau ceramica pura ( coroana integral ceramica ). In dependenta de cazul clinic individual se alege tipul de coroana potrivit, pentru a reda functionalitate si estetica.

Tehnologia CAD CAM permite realizarea coroanelor dentare intr-o zi. Coroanele dentare sunt frezate computerizat, in baza unui design individualizat, care reda o copie fidela a dintilor naturali si a unui zimbet de invidiat.

Faţetele dentare (Veneers)

Fatetele dentare preferate de toate vedetele de la Hollywood sunt niste constructii protetice unidentare ce sunt realizate cu scop restaurativ sau cosmetic prin care se modifica estetica zimbetului, culoarea sau forma dintilor. Fatetele dentare sunt solutia ideala pentru obtinerea unui zimbet de invidiat deoarece sunt estetice, rezistente si longevive.

Dr. Samson Dental Studio realizeaza fatete dentare prin tratatamentul minim-invaziv. Sunt folosite atit de medici cit si de tehnicieni, tehnologiile de magnificare ( lupe dentare ) ce permit preparatii minime: 0.2 – 0.5mm, care abia se vizuaizeaza cu ochiul liber. Materialele din care sunt realizate fatetele dentare redau in totalitate smaltul natural al dintilor.

Fatetele dentare se confectioneaza utilizind tehnologia de ultima generatie CAD-CAM System.

Desi, pretul fatetelor din ceramica este elevat, sunt multi factori care isi motiveaza investitia, cum ar fi garantia pe o perioada indelungata.

Puteţi primi informaţii detaliate şi să vă programaţi la consultaţie, apelînd la numerele de telefon 069 321 793

Dr. SAMSON Dental Studio – stomatologie Chisinau

Fatete dentare