Pedodontie

Pedodonţie (kids & teens)

Dr. Samson Dental Studio are o experiență vastă în stomatologia pediatrică și în tehnici de comunicare cu copiii, medicii și ceilalți prieteni de aici vor avea grijă ca prima vizita să fie una distractivă și educativă.

La ce vârstă ar trebui să aibă loc prima vizită la medicul stomatolog pentru copii?

Specialiștii în stomatologia pentru copii recomandă ca prima vizită a copilului la medicul denstist să aibă loc la vârsta de 1 an, sau cel târziu la 6 luni de la apariția primului dințișor de lapte.

Cum va decurge prima vizită:

Metode de acomodare cu clinica , astfel încât copilul să se simtă confortabil și relaxat. Medicul îi arată copilului procedurile dentare înainte de a fi realizate, activități distractive și jocuri.

Nu este o taină, că încercarea de a-l duce pe copil la doctor reprezintă o adevărată provocare pentru părinți. Adresarea întîrziată, amînarea tratării dinților de lapte , poate duce la consecinţe grave. În clinica noastră puteți să beneficiați de tratamentul efectiv şi nedureros al cariilor la copil , indiferent de vîrstă. Noi garantăm operativitatea și precizia acțiunilor.

Extracția prematură a dintelui de lapte duce adesea la consecinţe de deplasare a întregii arcade de dinți și la o ocluzie incorectă. De aceea, noi depunem efort maxim pentru a folosi metode performante capabile să salveze dintele afectat.

Nu trebuie să neglijăm în nici un caz curățirea dinților la copii . Pînă la o vîrstă anumită părinții au grijă de acest proces. Mai apoi, ei trebuie să obişnuiască copilul să execute procedura igienică de sinestătător. Dacă ați observat depuneri gălbui pe suprafaţa dinţilor, trebuie să vă adresați la mediculstomatologpediatru pentru un tratament curativ şi profilactic . Stomatologia pentru copii soluţionează următoarele probleme: prevenirea anomaliilor dento-maxilare, controlul plăcii bacteriene, prevenirea cariilor şi afecţiunilor gingivale.

Dacă aveți nevoie de serviciile unui stomatolog pentru copii atunci adresați-vă la Dr. Samson Dental Studio şi veţi avea parte de un tratament de calitate.

Stomatologie Chisinau

Pentru a primi informații detaliate, pentru a face o programare, puteți apela la numarul de telefon 069 321 793 Stomatologie Chisinau, ne aflam pe Bulevardul Stefan cel Mare linga hotel Chisinau.