Albire dentară

Albirea Dentară Zoom

Albirea DentarăZOOM este cea mai performanta tehnologie de albire dentară disponibilă în lume, care poate fi găsită şi în clinica noastră. Nici o pastă de dinți, nici o soluție casnică nu vă va ajuta să albiți dinții atît de efectiv precum metodele aplicate de stomatologi.

La Dr. Samson Dental Studio veti primi o consultație de specialitate și vi se va propune albirea profesională a dinților cu folosirea a celor mai avansate tehnologii.

Tipuri de albire dentara

Experții afirmă că lampa Philips ZOOM este calea către zîmbetul de Hollywood. Această cale este destul de scurtă. Aveți nevoie doar de o oră, pentru a primi rezultatul dorit.

Este demonstrat că lampa Philips ZOOM e complet sigură. Această metodă nu cauzează dureri și poate fi recomandată chiar și în cazul schimbărilor de culoare a smalțului în urma vîrstei, fumatului, consumul de alimente sau băuturi care afectează albul dinţilor.

La finalul tratamentului de albire cu lampa Philips ZOOM se pot obţine dinţi cu 6– 8 nuanțe mai alb. Peste 10 milioane de pacienţi din întreaga lume şi-au scos din anonimat zîmbetele cu tratamentul Zoom.

Albire dentara intr-o ora

Cum are loc albirea dentara cu ajutorul lămpii ZOOM :

  • Doctorul protejează buzele și gingiile de acțiunea lămpii;
  • Suprafața dinților este prelucrată cu o compoziție specială de gel;
  • Cu ajutorul lămpii ZOOM are loc activarea substanței date;
  • Pe smalțul curățat este aplicat un preparat de protecție pentru a întări smalțul;
  • De asemenea vi se vor recomanda soluții pentru îngrijire după albirea dinților .

După procedura de albire dentara cu lampa Zoom va trebui să evitați consumul de produse cu coloranți și să nu fumați. Doar astfel, rezultatul se va păstra pe un timp îndelungat.

Pentru a primi informații detaliate despre albirea dentara cu lampa , pentru a face o programare, puteți apela la numarul de telefon 069 321 793

Stomatologie Chisinau , ne aflam pe Bulevardul Stefan cel Mare linga hotel Chisinau.