Tratarea dintilor

Plombarea dintelui – tratarea cariilor in Chisinau

Centrul stomatologic in Chisinau DR.SAMSON Dental Studio presteaza tratarea dintilor la copii si maturi. Numai stomatologi experientati, doar materiale certificate si de calitate.

Posibilitatile noastre

Medicina buna incepe mereu cu diagnoza. Iar centrul nostru nu prezinta o exceptie. Pentru asigurarea unei precizii inalte noi am instalat cele mai noi utilaje, ce permit detectarea oricarei probleme in stadiu incipient.

Una dintre cele mai dificile sarcini este tratarea dintilor la gravide . Adesea pe durata procedurii este nevoie de a recurge la medicamente si materiale, combinari chimice care pot fi daunatoare pentru prunc. Este vitala alegerea corecta a preparatelor, precum si anestezicele, care nu pot patrunde prin bariera placentara si astfel sa dauneze copilului.

Inca o sarcina deloc simpla este tratarea cariilor dentare la copii. Pierderea prematura a dintilor de lapte, afectati de infectie, duce la comprimarea randului dentar, iar ca rezultat, loc pentru dintele urmator nu va ramane.

Adresati-va dupa ajutor la primele simptome. Stomatologia terapeutica este baza tuturor celorlalte ramuri.

Sarcina specialistului consta in gasirea la timp a afectiunilor dentare (pata, gaura) si stoparea dezvoltarii cariilor.

Noi efectuam tratarea cariilor efectiva cu utilizarea metodelor moderne si a materialelor pentru plombare de calitate.

Adesea la noi apeleaza oameni, a caror plombare dentara a fost realizata necalitativ. Nu-i de mirare ca in urma unui lucru incorect, plomba dentara a inceput sa se deterioreze, a cazut s.a.

Este oare posibila instalarea plombei , capabile sa reziste nu mai putin de 10 ani? Da, este destul de realizabil. Sistemele adezive dentare de ultima generație si materialele complexe pot asigura o rezistenta si o durabilitate superioara fata de generatiile precendente. Ba mai mult de atat, pretul fotopolimerului a ramas la fel de accesibil, fapt ce permite miilor de oameni sa scape de problemele dentare.

Cu cat mai devreme va fi efectuata instalarea plombei pentru dinti , cu atat mai bine. Cu fiece zi, ce amanati tratamentul, volumul dentinei si a smaltului afectat de carii, creste semnificativ.

Pretul plombei in Chisinau avantajos, amplasarea convenabila a clinicii noastre, echipa exceptionala de profesionisti – iata trei motive pentru a apela la serviciile noastre.

Plomba in Moldova de calitate, a devenit realitate, datorita profesionalismului doctorilor din clinica DR.SAMSON Dental Studio.

Puteti primi informatii mai detaliate si sa va programati pentru consultatie, apeland la numerele de telefon + 373 69 321 793 si + 373 22 998 699.