Estetica dentara

Venire ceramice – fatete dentare in Chisinau

Clinica stomatologica in Chisinau DR.SAMSON Dental Studio dispune de fatete stomatologice din ceramica Veneers . Este un termen nou in stomatologia estetica. Spre deosebire de coronare (rol-ul), sarcina venirelor esta mai specifica. Ele permit mascarea defectelor diverse, ca neregularitatile , fisurile s.a. , ajuta la deteriorarea coroanei dintelui pe inaltime, cel mai important fiind pastrarea tesuturilor dintelui in procesul restaurarii cu rol-uri.

La momentul actual venirele in Moldova sunt oferite in multe clinice, insa nicaeri nu veti gasi calitate.Este insuficient de a alege corect fabricatul pentru dinte. Este nevoie de montarea calitativa. În caz contrar, in decursul a cateva luni, fateta se poate desprinde.

Inainte de a monta venire pe dinti , pacientul trece o diagnosticare. Se realizeaza o masca potrivita randului de dinti. Apoi se confectioneaza fateta din portelan cu grosimea de 0,3 mm, iar uneori si mai putin. Nimeni nu isi va da seama ca zambetul nou , este de fapt rezultatul muncii unui specialist experientat in domeniul restaurarii stomatologice.

Servicii de confectionare si instalare a venirelor

Pentru ca noul zambet sa fie impecabil, este nevoie de putin, si anume sa apelati la centrul nostru stomatologic si sa concretizati cat costa venire in Chisinau . Specialistii nostri va vor dezvalui pretul, va vor explica diferenta intre modele si materiale.

Unul din cele mai populare variante este confectionarea fatetelor din EMAX . Acest material este cunoscut datorita proprietatilor estetice si a confectionarii coroanelor(rol-uri) durabile si rezistente.

Sunt produse venire EMAX in Germania. Datorita standardelor inalte de calitate, aprobate de UE, aceasta productie se deosebeste de semenii mai ieftini, prezenti pe piata produselor stomatologice din tarile CSI.

Aparent pretul venirelor pare a fi exagerat, insa aceste cheltuieli sunt compensate pe deplin, tinand cont ca venirele EMAX au o durabilitate de circa 15 ani. Nu-si modifica culoarea, sunt simple in ingrijire.

Tratarea dintilor in Moldova – clinica stomatologica DR.SAMSON Dental Studio !